» Legutóbbi események

Esküvői csomag ajánlataim

„SIMPLE” CSOMAG Miért fizetnétek több pénzt, ha nincs szükségetek egész napos fotózásra? Ezt a csomagot olyan párok igényei szerint fejlesztettük, akik az aznapi kreatív fotózáson kívül megelégszenek a szertartás képeivel, viszont a profi munkából, a tőlünk megszokott maximális törődésből, valamint a szemet gyönyörködtető minőségből nem engednek. Nálunk nincs különbség, hogy egy vagy több szertartás képeit
read more

Zenés áhitat

Gyereknap a LogMeIn-nél

Presbiter választás

Pünkösd, keresztelés, konfirmálás

Pünkösd hétfőn az ünnepi istentiszteleten, valamint az ilyenkor megszokott úrvacsora vételen kívül keresztelésre és konfirmálásra is sor került. Az eseményen készült fotókból papírkép is rendelhető többféle méretben. Érdeklődni lehet az egyház iratterjesztésén, valamint személyesen nálam.

Család keresztelés

2016. május 8-án egy egész család keresztelkedett meg a pesterzsébeti Klapka téri református templomban. A különleges szertartásról képek is készültek. Az eseményen készült fotókból papírkép is rendelhető többféle méretben. Érdeklődni lehet az egyház iratterjesztésén, valamint személyesen nálam.

Anyák napja

Gyermekműsorral készült anyák napjára a Klapka téri református templom fiatal korosztálya. A műsorban a hitovi gyermekei, valamint a Vörösmarty gimnázium hittanos fiataljai vettek részt és köszöntötték versekkel, virágokkal az édesanyákat. Az eseményen készült fotókból papírkép is rendelhető többféle méretben. Érdeklődni lehet az egyház iratterjesztésén, valamint személyesen nálam.

Húsvét

Húsvéti istentisztelet és úrvacsora a Klapka téri református templomban. Az eseményen készült fotókból papírkép is rendelhető többféle méretben. Érdeklődni lehet az egyház iratterjesztésén, valamint személyesen nálam.

(c)Gályász Ferenc - All rights reserved Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Up
error: Content is protected !!