» Bemutatkozás

Bemutatkozás

Gályász Ferenc, okleveles, hivatásos fotográfus vagyok. Munkásságom legfőbb területe az esküvői fotózás, de emellett több más műfajban is aktívan tevékenykedem. Számomra a fotózás szenvedély és kreatív látásmódom kiteljesedése egyben. Teljes odaadással, tiszta szívből, a szakma iránt érzett mély alázattal dolgozom minden megbízás alkalmával.

Szeretem az életet és annak minden apró pillanatát. Az élethez hozzátartoznak a tájak, városok, emberek, és természetesen a hangulatok és érzelmek. Életünkben vannak rossz pillanatok, amelyekre nem feltétlenül kívánunk visszaemlékezni. De vannak olyan csodás percek, amiket szeretnénk örökre felidézni, amíg csak élünk. Mi, fotósok ezekért a pillanatokért élünk, hogy örökre emlékezetetekbe írhassuk képeinken keresztül.

Amikor esküvőfotóst keresel, nagyon fontos, hogy tiszában légy azzal, mit szeretnél, melyik az a stílus, amelyik legközelebb áll hozzád. Minden munkámban a kreativitásra törekszem. Fotóim az egységről, összetartozásról és az igaz, őszinte érzelmekről szólnak. Az esküvői fotózásban eltöltött éveim alatt sajátos stílust sikerült kialakítanom, mely a fotózsurnaliszta, valamint a művészi, kreatív fotózás elegye, divat- és magazinfotós stílusjegyekkel fűszerezve. Képeimen visszatérő elemek az elkapott pillanatok és a hangulathoz tartozó apró részletek is.

Amennyiben képeimben megtaláltad azt, amit keresel, bátran vedd fel velem a kapcsolatot! Az első pillanattól kezdve számíthatsz rám. Szeretném, ha azt éreznéd, hogy legjobb barátodként állok melletted minden percben. Őszinte véleményemmel segítelek a tervezésben, szervezésben, valamint a fotózás napján is. Szívesen válaszolok bármikor, bármilyen kérdésedre. Mindent elkövetek, hogy joggal érezhesd úgy a képek átadásakor, tőlem a legkiválóbb szolgáltatást kaptad.

(c)Gályász Ferenc - All rights reserved Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Up
error: Content is protected !!